Volem ensenyar-vos el reportatge de fotos que recentment hem fet a la Casa Major de Peratallada.

Si no heu estat mai a Peratallada agafeu calendari i programeu  una visita i si ja hi heu estat teniu una nova excusa per gaudir d’uns dies en un poblet Medieval on només es respira tranquil·litat, bon gust i harmonia. La casa que us volem ensenyar es diu Casa Major ubicada en el num 14 del Carrer Major.

Com no podia ser d’altra manera es tracte d’una casa d’estil medieval, decorada al més mínim detall perquè gaudiu d’un ambient molt agradable en un indret molt especial. A Casa Major podreu gaudir de la tranquil·litat de prendre un cafè en un pati interior preciós així com relaxar-vos a la piscina ubicada a dalt de tot de la casa.

I com que les imatges valen més que les paraules no perdeu detall d’aquesta casa tan especial on el Nacho i la Mertixell us faràn sentir com a casa!

 

Queremos enseñaros el reportaje de fotos que recientemente hemos hecho en la Casa Major de Peratallada.

Si no habéis sido nunca en Peratallada cogéis calendario y programáis una visita y si ya habéis sido tenéis una nueva excusa para disfrutar de unos días en un pueblecito Medieval donde sólo se respira tranquilidad, buen gusto y armonía. La casa que os queremos enseñar se llama Casa Major ubicada en el *num 14 de la Calle Mayor.

Cómo no podía ser de otra manera se trato de una casa de estilo medieval, decorada al más mínimo detalle porque disfrutáis de un ambiente muy agradable en un lugar muy especial. En Casa Major podréis disfrutar de la tranquilidad de tomar un café en un patio interior precioso así como relajaros a la piscina ubicada arriba de todo de la casa.

Y cómo que las imágenes valen más que las palabras no perdáis detalle de esta casa tan especial donde Nacho y Mertixell os harán sentir como en casa!

http://www.casamajor.cat
info@casamajor.cat

no images were found