El nostre estudi

Disposem de més de 90m2 d’estudi distribuïts en diferents zones: l’entrada-recepció, l’àrea de retoc i maquetació, la zona de shooting, canviador-taula de maquillatge, servei amb dutxa.

Un espai perfecte per poder desenvolupar tant shooting de producte com realitzar sessións fotogràfiques familiars!!

L’equip

Jose Bellido
Jose BellidoFotògraf i retocador
Montse Ferré
Montse FerréFotògraf i retocador
D‘on ve tot això?
Un dia ens vam preguntar: Per què esperar a les estones lliures per practicar el nostre hobby? La resposta va ser clara i contundent i podriem dir que després d’un bon bagatge formatiu i molta pràctica a les espatlles…som dues ànimes inquietes que vem decidir fer de la nostra passió el nostre treball. Fotografia i retoc digital; dos mons diferents però estretament relacionats, que no poden conviure l’un sense l’altre.
El nostre objectiu és cobrir totes les necessitats fotogràfiques del món publicitari i de la moda. Des de la realització de catàlegs, revistes de moda, fins a retrats, books de models, fotografies infantils, de friends and family… fins a reportatges de making of, bodes i altres celebracions. Som joves, estem bojos per les noves tecnologies i ens agrada estar al dia de les últimes tendències. Per això posem a disposició del client altes dosis de creativitat, motivació, experiència, gust estètic, coneixement del color, de la fotografia, del retoc fotogràfic i la post producció en qualsevol format i suport. Som del parer que una petita idea es pot convertir en un gran encert comercial. Per aquesta raó us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per desenvolupar-la.

 

Imatges durant les sessions

Els nostres clients