Reportatges fotogràfics

Tenim la sort que moltes parelles  i families confien moments molt especials de la seva vida en la nostra feina. Reportatges de boda, reportatges d’embaràs, reportatges de bebes, reportatges infantils, reportatges en familia, mini sessions per regalar en dies assenyalats, books per a models.. Són moments màgics que compartim amb les parelles i que fan que la nostra feina també sigui màgica. Parlem amb els clients i “descobrim” quin tipus de sessió s’ajusta més al què estàn buscant. A l’estudi, a l’exterior, si cal preparar attrezzo especial per fer una sessió temàtica…Cada sessió és un món i una aventura

Us oferim tres tipus de sessions, la sessió “Basic Book” per els que els agrada tenir les fotos impresses a 15×20 i en CD per ensenyar a tothom. El “Complet Book”, per els que volen més fotos i no volen renunciar a tenir-les maquetades en un àlbum (llibretó) fotogràfic. I per últim, la “Premium Book” per els amants dels àlbums fotogràfics amb cos i ànima!

Basic Book Complet Book Premium Book
Sessió fotos 1,3h Sessió fotos 2h Sessió fotos 2h
2 canvis de roba 2-3 canvis de roba 2-3 canvis de roba
10 fotos retocades 18 fotos retocades 18 fotos retocades
10 fotos CD en alta qualitat Llibretó fotogràfic tapa tova 24×24 (20pags) Àlbum fotogràfic tapa dura 25×25 (20pags)
 
Aquestes sessions són molt especials per a tota la familia, per això si ja teniu algún altre fill us animem a que participi també.  Tant si feu la sessió “Clàssica”, com la sessió “Àlbum” com la “Premium” podreu aconseguir un preu especial si contracteu el Pack2 Embarassada+Bebé, com el Pack3 Embarassada+Bebé (1er mes)+Bebé (1er any).

I si us quedeu qualsevol de les opcions amb àlbum podreu escollir entre tenir totes les fotos en 1, 2 o 3 àlbums (segons el pack).

El temps de les sessións de Bebés és orientatiu ja que s’ha de contar que durant la sessió el bebé pot plorar, es pot adormir, se l’hagi de donar el pit…. que us hem de dir, oi?. Si per aquelles coses del directe, el bebé plorés tota l’estona us oferim la possibilitat de tornar a quedar un altre dia. Amb criatures, millor no forçar. La nostra màxima és, quan es pot es pot!

Embaràs PacK2 Embaras+Bebé Pack3 Embaràs + 2Bebé
Sessió entre 1,30 -2h Sessió fotos 2h i el que sigui necessari. Sessió fotos 2h i el que sigui necessari.
Opció:

  • Basic Book
  • Complet
  • Premium
Opció:

  • Basic Book
  • Complet
  • Premium
Opció:

  • Basic Book
  • Complet
  • Premium
 10 fotos retocades 18 fotos retocades 18 fotos retocades
CD en alta qualitat Llibretó fotogràfic tapa tova 24×24 (20pags) Àlbum fotogràfic tapa dura 25×25 (20pags)
 
Mini sessions per dies especials. Tenir un bon record del dia dels enamorats,  voleu impressionar amb originals invitacions de nadal, inmortalitzar un Carnestoltes diferent, o senzillament voleu fer un detall a algú que aprecieu… us oferim la “mini sessió”. Una sessió fotogràfica més ajustada per a totes les butxaques.

Mini CD Mini Acordió
Sessió fotos 30min Sessió fotos 30min
6 fotos CD en alta qualitat 6 impresses 15×20 acordió
   
Regala una sessió de fotos o una mini sessió de fotos.
Posa’t en contacte amb nosaltres, indica’ns quina opció vols i t’enviarem personalitzada una targeta regal amb el servei fotogràfic que desitgis.

Targeta Regal Sessió fotos Targeta Regal Fotoacabat
Consulta preus